Haveservice for private husejere og erhvervskunder

Vedligeholdelse af haver og grønne områder

Den private have og virksomhedens udendørsareal kræver pasning og pleje hele året rundt, hvis man gerne vil være sikker på, at den altid fremstår pæn og velholdt. Hækken skal klippes, buske og træer skal beskæres, og måske skal der løbende plantes nye blomster og buske. Det er dog langt fra alle, der har tid, lyst eller mulighed for at udføre arbejdet selv, og derfor står vi hos Salling’s Totalservice gerne til din rådighed, hvis du leder efter en pålidelig havemand.

Vi tilbyder alt inden for haveservice for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Nimtofte kører vi ofte ud til kunder, der har brug for vores havehjælp i Hadsten, Lystrup og på Djursland.

Leder du efter et tilbud på haveservice?​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage snarest.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderat i markedet

Vi ligger moderat i markedet -  du betaler hverken mere eller mindre.

Vi er loyale

Vi er meget loyale overfor vores kunder og sørger for at være transparente.

Vi er med hele vejen

Vi holder  dig i hånden gennem hele processen og sørger for at du er med.

+ 15 års erfaring

Vi er eksperter og har mere end femten års erfaring i branchen.

Eksempler på vores haveservice

Vi tilbyder som nævnt alt inden for haveservice samt anlægsarbejde og ejendomsservice for vores kunder. Vores haveservice dækker blandt andet over:

Hvad koster havearbejde?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp til havearbejdet afhænger meget af den konkrete opgave. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken aftale du ønsker at indgå med os, og hvor ofte vi skal komme. Vi tilbyder faste aftaler og abonnementsordninger, så du ikke behøver at tage stilling til, om det nu er blevet tid til at få beskåret træerne eller klippet hækken.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den haveservice, som du har behov for – og med det interval som du kunne tænke dig. 

Har du brug for vores havehjælp?

Hvis du har brug for professionel hjælp til pasning og vedligeholdelse af din have eller dit grønne område, så er vi de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder professionel haveservice for både private og erhverv, og vores service af have dækker over alt lige fra haverenovering til nyanlægning. 

Følg med på Facebook​

Følg med i vores arbejde!

​Se hvad kunderne siger:

​jeg er fuld tilfreds med den service jeg havde idag tak for det flotte stykke arbejde min hæk blev så flot hvis man kan sige det om en hæk 👍👍 jeg anbefaler gerne til andre og god kommunikation mellem mig og Patrick 👍👍✔️✔️

Sus J.

​jeg er fuld tilfreds med den service jeg havde idag tak for det flotte stykke arbejde min hæk blev så flot hvis man kan sige det om en hæk 👍👍 jeg anbefaler gerne til andre og god kommunikation mellem mig og Patrick 👍👍✔️✔️

Sus J.

Man kan kun anbefale Salling's totalservice, ikke alene er arbejdet i orden, de tager også affaldet med sig når de går og priserne er yderst rimelige så vi ser frem til deres næste besøg.

Peter H. G.

​Salling's Totalservice

CVR: 40670629

​Nyvej 4, 8581 Nimtofte