Omfugning af murværk tilbydes

Få professionel hjælp til fugning af dit hus

Skal du have omfuget facaden på dit hus eller din erhvervsbygning, og leder du i den forbindelse efter et lokalt fugefirma, der kan udføre arbejdet for dig? 

Hos Salling’s Totalservice hjælper vi dig gerne med omfugning af murværk. Vi fuger både for private husejere og forskellige typer erhvervskunder på hele Djursland samt i Lystrup, Hadsten og flere andre steder i nærheden.

Leder du efter et tilbud på omfugning af murværk?​

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage snarest.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderat i markedet

Vi ligger moderat i markedet -  du betaler hverken mere eller mindre.

Vi er loyale

Vi er meget loyale overfor vores kunder og sørger for at være transparente.

Vi er med hele vejen

Vi holder  dig i hånden gennem hele processen og sørger for at du er med.

+ 15 års erfaring

Vi er eksperter og har mere end femten års erfaring i branchen.

Hvornår er det nødvendigt med omfugning af murværk?

Du kan se, om det er blevet tid til at få omfuget din mur på huset, hvis fugerne mellem murstenene er blevet porøse og er begyndt at smuldre. Derudover kan du lægge mærke til, om der er begyndt at opstå huller i fugerne, eller om der er nogle steder, hvor fugen mangler helt. Har du frostsprængte mursten eller revner i mursten eller fuge, så kan en omfugning af murværk også være den rette løsning.

Hvad er fordelene ved ny fugning af facade?

Der er en række fordele ved omfugning af murværk. Du kan blandt andet nyde godt af følgende:

  • ​Du kan give dit hus eller din bygning et æstetisk løft
  • ​Du kan opnå en bedre isoleringsevne
  • ​Du kan reducere slitage af murstenene
  • ​Du kan minimere risikoen for fremtidige skader på murværket.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit udvendige fugearbejde

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak omkring din opgave. Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi udarbejder derfor også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave.

Har du nogle spørgsmål omkring omfugning af murværk, eller ønsker du at høre mere om fordelene herved, så hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.

Vi omfuger murværk for både private husejere og erhvervskunder af forskellig art, og vi sørger altid for et flot og langtidsholdbart resultat.

Følg med på Facebook​

Følg med i vores arbejde!

​Se hvad kunderne siger:

​jeg er fuld tilfreds med den service jeg havde idag tak for det flotte stykke arbejde min hæk blev så flot hvis man kan sige det om en hæk 👍👍 jeg anbefaler gerne til andre og god kommunikation mellem mig og Patrick 👍👍✔️✔️

Sus J.

​jeg er fuld tilfreds med den service jeg havde idag tak for det flotte stykke arbejde min hæk blev så flot hvis man kan sige det om en hæk 👍👍 jeg anbefaler gerne til andre og god kommunikation mellem mig og Patrick 👍👍✔️✔️

Sus J.

Man kan kun anbefale Salling's totalservice, ikke alene er arbejdet i orden, de tager også affaldet med sig når de går og priserne er yderst rimelige så vi ser frem til deres næste besøg.

Peter H. G.

​Salling's Totalservice

CVR: 40670629

​Nyvej 4, 8581 Nimtofte